Nikola Grbić osvojio Evropu! U zagrljaju najvoljenijih, pustio je suze.

Nikola Grbić je ponovo šampion Evrope. Sa reprezentacijom Poljske legendarni srpski odbojkaš i sad već trofejni trener je pokorio Stari kontinent.
Poljska je osvojila zlatnu medalju pošto je u velikom finalu savladala Italiju.

Nikola Grbić je veliki uspeh prvo proslavio sa svojom porodicom. U zagrljaju supruge i sinova, jedan od najboljih odbojkaša svih vremena je pustio i suze.
Objasnio je suze.
Danas je 15 godina od smrti moga oca i to je bio glavni razlog koji je izazvao suze – objasnio je Nikola posle meča. Vratile su se uspomene sa Evropskog prvenstva 2001, kada sam kao igrač osvojio titulu. Nisam od onih koji često plaču, ali danas je bilo mnogo emocija.

Nikola Grbić je bivši srpski odbojkaš, bivši selektor reprezentacije Srbije i sadašnji selektor reprezentacije Poljske. Rođen je 1973. godine u Kleku. Sin je poznatog odbojkaša Miloša Grbića i rođeni brat nenadmašnog odbojkaša Vladimira Grbića. Teško bi bilo nabrojati sve šta je osvojio i kao igrač i kao trener. Član je Odbojkaške kuće slavnih.

Poslovni uspesi uvek su mu bili veoma važni, ali nikad značajniji od porodične sreće. Nikola i njegova životna saputnica Stanislava su zajedno od 2003.godine. Venčali su se 2006. u crkvi Vavedenje u Zrenjaninu. Skromno slavlje imali su na jednom salašu. U decembru iste godine dobili su sina Matiju. Tri godine kasnije rodio se i drugi sin Miloš.

Stanislava je rodom iz Žablja. Na venčanju kuma joj je bila prijateljica iz detinjstva koja je takođe rodom iz Žablja. Kuma je bila Jelena Jakovljević bin Drai, nekadašnja miss Jugoslavije koja je u srećnom braku sa arapskim šeikom Saidom.

Pre nego što je upoznao sadašnju suprugu, Nikola je bio u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavlju Milicom, od koje se 2003. godine razveo posle 5 godina bračne zajednice.

Uspeh mlađeg brata na društvenim mrežama proslavio je Vladimir Grbić, uz poruku – Neko to gore vidi sve.