Vimbldon moda: Ko nosi titulu kraljice stila?

Vimbldon moda je sinonim za bele haljine i eleganciju. A koja dama je kraljica stila: Kate Middleton, Jelena Đoković, Milka Federer ili Kim Murray?


Vimbldon je sinonim za beskrajan niz belih letnjih haljina, za jagode i šlag, koktele, jako sunce. Slavne dame utrkuju se da prikažu koliko stila imaju u tako uskim okvirima kakve pruža dreskod na Vimbldonu. Vimbldon moda je postala posebna fashion kategorija koja nas iznova oduševljava svakog jula.

Hiljade fanova i poznatih ličnosti pohrlilo je na teniski turnir u Londonu kako bi gledalo borbu Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Većina žena uz teniski rezultat pomno prati i šta nose i u čemu se pojavljuju prve dame Vimbldona, predvođene princezom Kate.

Kate Middleton je ove godine osvežila uspomenu na Lady D u svom zelenom blejzeru iz osamdesetih i plisiranoj beloj suknji. Balmain blejzer je u posebnoj nijansi zelene koja se podudara sa oficijalnim nijansama turnira – zelenom i ljubičastom.

Jelena Đoković je rešila da na ovom Vimbldonu ostane verna srpskim dizajnerima pa je do sada pokazala nekoliko autfita: ležeran u belom blejzeru, seksipilan u pripijenoj roza haljinici, a u medijima je odjeknuo njen autfit sa belim kardiganom brenda Maridruna. Na poslednjem meču pojavila se u plavoj cvetnoj haljinici i žutom blejzeru.

Mirka Federer za razliku od Jelene Đoković, koja se opredelila za opušteno izdanje, Mirka Federer pojavila se u romantičnoj providnoj beloj haljini maksi dužine. Uz suptilne karnere, haljina je nosila upečatljivi floralni vez.

Kim Murray, ova prelepa plavuša pojavila se na otvaranju u čipkanoj beloj košulji i farmerkama, a odmah potom svoj stil je zamenila prelepim haljinama. Ubedljivo najviše pažnje privukla je bela, teksturirana letnja haljina. I njena slamnata torba Aspinal Of London koja je postala neizostavan pratilac na teniskim tribinama.

Koja dama nosi titulu kraljice stila odlučite sami po svom ukusu.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije

Povezani postovi