U 171. „večitom derbiju“ u odloženom 9. kolu Superlige fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 2:1 (1:0). Golovima Bibarsa Natha sa bele tačke u 41. i Mateusa Saldanja u 66. minutu uspeli su izabranici Igora Duljaja da sruše najvećeg rivala. Pogodak za crveno-bele dao je Šerif Ndijaje u 71. minutu.

Fudbaleri Partizana su na zimsku pauzu otišli kao jesenji prvaci. Ovim trijumfom crno-beli su ponovo lideri na tabeli, sa bodom više od komšija.
Kada je glavni sudija Nenad Minaković označio kraj utakmice usledilo je veliko slavlje u Humskoj. Iako je „jug“ bio prazan, bez najvatrenijih „grobara“ koji su ostali pri bojkotu, oni koji su došli na istočnu i zapadnu tribinu dali su veliku podršku igračima, a oni su upravo s njima i proslavili veliku pobedu.

I dok se trener Igor Duljaj na svoj specifičan način zahvaljivao publici, dok su Nikolić i Natko sa reklama dirigovali navijanjem, dotle je jedan mali dečak, još junior suzama proslavljao titulu. Mateja Stjepanović, mladi zadanji vezni je odigrao jako dobro svih 90 minuta. Žestoko se borio, opravdao ukazano poverenje, a na kraju nije mogao da sakrije ni suze radosnice. Biće ovo velika škola i ogromno iskustvo za kapitena omladinskog tima Partizana