Najzgodnija fudbalerka dobila nepristojnu ponudu od poznatog fudbalera. Nudio joj bogastvo za jednu noć!

Provokativna fudbalerka iz Švajcarske, Ališa Leman, otkrila da je nedavno u Americi odbila nepristojnu ponudu od jednog poznatog fudbalera.

Ališa Leman, koja ima 24 godine, dugo važi za najlepšu i najatraktivniju fudbalerku sveta. Ona izaziva ogromnu pažnju gde god se pojavi. Na društvenim mrežama je nedavno objavila provokativnu sliku i pokazala novu tetovažu. Ovih dana je u jednom kratkom intervjuu ispričala nešto što će zapaliti fudbalsku javnost.

Ališa je otkrila da je nedavno u Majamiju dobila nepristojnu ponudu od kolege, koji je želeo da provede noć sa najlepšom fudbalerkom sveta.
Bila sam u Majamiju, u mom omiljenom mestu. Upoznala sam prijatelje u jednom klubu tamo. Potom sam dobila poruku. Poruka je bila od nekog veoma poznatog. Već smo se sreli, ali ne lično. Bili smo na istom događaju. Poruka je glasila ovako: „Platiću Ališi 100.000 evra da provede noć sa mnom“ – izjavila je lepa fudbalerka.

Ališa je izjavila da je ponudu odbila, fudbaleru poručila da je glup i nije htela da kaže o kom fudbaleru se radi. Sačuvala je poruku u telefonu. Da li će ona reći o kome se radi ili će fudbaler sam da se javi ostaje da vidimo.
Reakcija na ponudu je bila – nema šanse! Pa ipak – samo 100.000 evra. Naravno da nisam odgovorila, bilo bi suludo. Ne mogu da otkrijem o kome se radi. Stvar je u tome što i dalje imam poruku. On je ispao malo glup, a poznat je širom sveta – kaže Ališa i ostavlja prostor za spekulacije.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije