Najlepša fudbalerka sveta „obara“ Instagram. Pojavila se nova fudbalerka koja preti da svrgne kraljicu sa trona!

Ališa Leman godinama važi za najlepšu damu u svetu fudbala. Fudbalerka Aston Vile je najlepša i najprovokativnija fudbalerka sveta.
Ališa Leman nije samo istaknuta sportistkinja već i prava zvezda na društvenim mrežama. Svaka njena brendirana objava na Instagramu donosi joj impresivnih 280.000 evra.

Osim što zarađuje putem društvenih mreža, Leman igrajući za Aston Vilu, inkasira oko 400.000 dolara godišnje. Brojna sponzorstva dodatno doprinose njenom bogatstvu. Leman je izdala kalendar sa svojim fotografijama za 2024. godinu, koji se prodaje po ceni od oko 70 evra.

Popularnost Ališe na društvenim mrežama je dostigla impresivan nivo. Ona je prestigla i legendarnog tenisera Rodžera Federera po broju pratilaca.

Ališa Leman je dobila žestoku konkurenciju u vidu Madelin Rajt, igračice Lejton Orijenta. Madelin Rajt ozbiljno preti da ugrozi planetarno popularnu koleginicu. Madelin Rajt sve učestalije objavljuje vrele fotke koje oduzimaju dah.

Prsata plavuša, Madelin Rajt je nastupala za Čarlton Atletik. Povreda ju je odvojila sa terena već jedan duži period.
Promenila je klub i ponovo je dospela u žižu interesovanja. Sada igra za Lejton Orijent. Madelin blista na terenu a i van terena. Privatan život drži daleko od očiju javnosti.

Na Instagramu je prati oko 333.000 pratilaca. Madelin Rajt će morati još mnogo da se trudi da bi dostigla koleginicu iz Švajcarske, Ališu Leman koju prati gotovo 17 miliona ljudi!