Najnovija vest iz Atine! Pao huligan sa snimka HAOSA u kojem je ubijen navijač AEK-a!

Grčka policija uhapsila je najtraženijeg čoveka u toj zemlji prethodnih dana. Huligana koji je snimljen nadzornim kamerama na dan napada u kojem je ubijen navijač AEK-a. Kako navode Grčki mediji u toku je pretres njegove kuće!

Prema pisanju medija uhapšeni ima „debeo“ dosije. U toku je potraga za još desetoricom Hrvata, za koje se navodi da se i dalje sakrivaju nakon ubistva Mihalisa Kacurisa. Po navodima policije ti huligani još nisu napustili zemlju i skrivaju se.

Kako piše grčki portal Newsit radi se o grčkom navijaču koji je uhapšen u svojoj kući u području Gizi. To je navijač Panathinaikosa za kojim je bila raspisana poternica zbog nereda u Novoj Filadelfiji koji su doveli do ubistva navijača AEK-a.

Kako javljaju grčki mediji, ne radi se o navijaču koji je putem društvenih mreža razotkrio svoje sudelovanje u neredima, već o drugom Grku, poznatom navijaču Panathinaikosa, koji je u prošlosti sudelovao u raznim incidentima povezanim s nasiljem među navijačima.

Istovremeno, Grci prenose da se očekuje raspisivanje i drugih naloga za hapšenje, budući da su policijski službenici sektora za suzbijanje nasilja na sportskim objektima, preko registarskih oznaka automobila, identifikovali i druge huligane koji izbegavaju hapšenje.

Poslednje snimke koje je policija prosledila grčkim medijima možete videti ovde.

Objavljeni snimci posljednjih trenutaka života ubijenog grčkog navijača (Video)