Najnovija vest iz Atine! Pao huligan sa snimka HAOSA u kojem je ubijen navijač AEK-a!

Grčka policija uhapsila je najtraženijeg čoveka u toj zemlji prethodnih dana. Huligana koji je snimljen nadzornim kamerama na dan napada u kojem je ubijen navijač AEK-a. Kako navode Grčki mediji u toku je pretres njegove kuće!

Prema pisanju medija uhapšeni ima „debeo“ dosije. U toku je potraga za još desetoricom Hrvata, za koje se navodi da se i dalje sakrivaju nakon ubistva Mihalisa Kacurisa. Po navodima policije ti huligani još nisu napustili zemlju i skrivaju se.

Kako piše grčki portal Newsit radi se o grčkom navijaču koji je uhapšen u svojoj kući u području Gizi. To je navijač Panathinaikosa za kojim je bila raspisana poternica zbog nereda u Novoj Filadelfiji koji su doveli do ubistva navijača AEK-a.

Kako javljaju grčki mediji, ne radi se o navijaču koji je putem društvenih mreža razotkrio svoje sudelovanje u neredima, već o drugom Grku, poznatom navijaču Panathinaikosa, koji je u prošlosti sudelovao u raznim incidentima povezanim s nasiljem među navijačima.

Istovremeno, Grci prenose da se očekuje raspisivanje i drugih naloga za hapšenje, budući da su policijski službenici sektora za suzbijanje nasilja na sportskim objektima, preko registarskih oznaka automobila, identifikovali i druge huligane koji izbegavaju hapšenje.

Poslednje snimke koje je policija prosledila grčkim medijima možete videti ovde.

Objavljeni snimci posljednjih trenutaka života ubijenog grčkog navijača (Video)

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije

Povezani postovi