Ženi se Džordanov sin. Može majka da mu bude!

Markus Džordan, sin Majkla Džordana svoju vezu ne skriva od javnosti. On je već neko vreme u vezi sa Larsom Pipen, nekadašnjom suprugom NBA legende Skotija Pipena, Majklovog saigrača iz Čikago Bulsa.

Larsa je bila u braku sa Skotijem od 1997. do 2021.godine. Posle razvoda od skotija bila je u kratkoj vezi sa tadašnjim NBA igračem Malik Bizlijem, saigračem njenog sina. Skrasila se sa mlađim Džordanom sa kojim sada planira da stane pred oltar.

Tridesetdvogodišnji Džordan je sa njom slavio njen 49. rođendan u klubu. Pojavio se provokativan snimak. Na snimku Markus duva dim iz šiše u grudi svoje partnerke, koju je opisao i kao „najbolju prijateljicu i partnerku u zločinu“.

„Srećan rođendan, dušo“, napisao je Markus.

Njih dvoje su zvanično u vezi od januara, a prvi put su se informacije o njima pojavile septembra 2022.

Pipen smatra da je neprikladno da se njegova bivša žena zabavlja sa sinom njegovog nekadašnjeg saigrača. Majkl ne veruje u ljubav sa tolikom razlikom u godinama između zaljubljenih.
Konkretno je rekao „ne“ kada su ga u Parizu novinari upitali da li ljubavnici imaju njegov blagoslov.

Larsa se već ostvarila kao majka, ima četvoro dece, a najstariji sin, Skoti mlađi nastupa u NBA ligi za Hjuston Roketse.
Priznala je da joj je žao što Majkl ne odobrava njenu vezu sa njegovim sinom.
– Ne mislim da je to bilo smešno. Nema bilo čega smešnog u vezi sa tim. Na neki način me je bilo sramota. Traumatizovana sam – rekla je Larsa.

Markus je od malena je bio u kontaktu sa Larsom. Larsa ga je u više navrata i čuvala. Gotovo 30 godina kasnije, između dvojca se rodila ljubav.


Larsa i u 49. gofini izglrfa predivno.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije