Objavljeni snimci posljednjih trenutaka života ubijenog grčkog navijača (Video)

 

Lokalnim medijima Grčka policija podelila je snimke nadzornih kamera. Nadzorne kamere su zabeležile poslednje trenutke života 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa koji je preminuo nakon sukoba grčkih navijača i Bad Blue Boysa u Atini pred deset dana.

Snimci su dio materijala koji grčka policija koristi u istrazi.

Na ovom snimku Mihalis dotrčava do kioska. Na sebi ima plavu majicu kojom se širi krv od rane koju je zadobio i kratke pantalone, preko glave ima kapuljaču a u levoj ruci nosi kacigu. Pred kioskom su u tom trenutku bile dve osobe, radi se o vlasnicima tog objekta. Mihalis se progurao kraj njih i seo iza frižidera sa sladoledima kako bi se sakrio. To piše u policijskom izveštaju.

Jedan od vlasnika mu je prišao i kratko su razgovarali. Uskoro im se pridružio još jedan muškarac. Na sledećem se snimku vidi kako jedna osoba ulazi u prostor kioska te drugoj dodaje veliku rolnu papira kojom su pokušali zaustaviti Mihalisovo krvarenje, ali to im nije pošlo za rukom.

 

Hteli su mu dati vode te obavestiti hitnu pomoć o njegovom stanju. Mihalis je brzo gubio snagu. Glava mu je klonula, a kada je pokušao ustati, brzo je pao nazad iza frižidera gde se sklonio od napadača. Prema policijskom izveštaju, ubod u brahijalnu arteriju bio je fatalan za 29-godišnjaka.