Najlepša fudbalerka na svetu je iz Hrvatske.Izgleda kao top model.

Ana Marija Marković je očarala sve ljubitelje fudbala. Ona je je popularna fudbalerka švajcarskog Grashopersa i hrvatske reprezentacije. Ona je i influenserka s obzirom na to da ima preko milion pratilaca na Instagramu.

Ana je rođena u Švajcarskoj, ali brani boje hrvatske reprezentacije. U jednoj od mnogobrojnih anketa Anu su su proglasili najlepšom fudbalerkom sveta.


„Luka Modrić mi je definitivno veliki uzor. On je fudbaler svetske klase i predstavlja Hrvatsku, a iako ima mnogo dobrih igrača, moj omiljeni igrač je Kristijano Ronaldo jer je veoma disciplinovan“, rekla je Ana medijima.

Hrvatska napadačica igra u švajcarskom ženskom superligaškom klubu „Grashopers“. Rođena je 9. novembra 1999. godine. Njena vrednost na fudbalskom tržištu je oko 100.000 dolara.

Ana je svojevremeno izjavila kako dobija neželjenu pažnju od muškaraca i rekla je da je bilo i onih koji su se lažno predstavljali kao agenti da bi je osvojili.

Ženski fudbal u poslednje vreme dobija sve više i više na popularnosti. Činjenica je da je ženski fudbal dosta nepoznat širokim narodnim masama i ljubiteljima ove igre. Mnoge fudbalerke su praktično nepoznate. Jedna od njih je i Hrvatica Ana Maria Marković. Ona je možda i najlepša fudbalerka sveta trenutno i zaslužuje da se nađu na naslovnim stranama.

Pogledajte neke njene najatraktivnije fotografije i sami procenite da li je Ana Maria najlepša fudbalerka sveta u ovom trenutku.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije