Ljubav koja je frapirala celi svet! Najlepša fudbalerka zavela poznatu pevačicu.

Aleks Skot, nekadašnja reprezentativka Engleske u fudbalu i svojevremeno jedna od najlepših igračica sveta, iznenadila je svetskui javnost. Ona je obelodanila vezu sa pop zvezdom Džes Glin.

Budno oko paparaca ih je otkrilo iako su one pokušale da kriju romansu i osećanja prethodna dva meseca. Oko paparaca ih je fotografisalo dok su uživali sa Viktorijom i Dejvidom Bekamom na njihovoj ekskluzivnoj „Netfliks“ premijernoj zabavi nakon premijere domunetarca.

Aleks i Džes nisu želele da prerano izađu u javnost. Htele su da vide kako funkcionišu u vezi. One sada izgledaju zaista srećno.
„Još uvek su rani dani za njih, ali su upoznali drugove i svi su veoma srećni zbog njih.“-rekao je jedan njihov zajednički prijatelj.

Džes i Aleks su se zbližile na Vimbldonu gde su zajedno gledale neke mečeve. Uhvaćene su i kako uživaju u pabu u severozapadnom Londonu neposredno pre Svetskog prvenstva za žene u avgustu. Ostale su u kontaktu dok je Aleks otputovala u Australiju da izveštava sa turnira za BBC – pre nego što su se ponovo srele u Londonu po njenom povratku.

Džes je jedina solo umetnica koja je ostvarila sedam singlova broj 1 u Velikoj Britaniji. Aleks je voditeljka „Football Focusa“ na Bi-Bi-Siju.

 

Aleks je pisala u svojim memoarima o romansi sa bivšom saigračicom Keli Smit. Rekla je da je Smit bila njena prva ljubav i govorila je o svom „slomljenom srcu“ prilikom njihovog rastanka.

Džes je govorila da „ne stavlja etiketu“ na svoju seksualnost.
Bila sam samo sa jednom devojkom, a to je devojka sa mog album iz 2015. Nikada neću staviti etiketu na svoju seksualnost. Ljudi nikada ne bi trebalo da se osećaju neprijatno zbog toga koga vole – zaključila je.

Za sada se nisu oglašavale za medije povodom njihove romanse.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije