Modrić se onesvestio od alkohola! Spavao pored WC šolje.

Luka Modrić je hrvatski profesionalni fudbaler i hrvatski fudbalsski reprezentativac. Rođen je 1985.godine u Zatonu Obrovačkom kod Zadra. Luka je prve godine života proveo je u malom dalmatinskom selu Modrići nedaleko od Obrovca. Iz tog sela su poreklom i njegovi roditelji. Ime je dobio po dedi Luki koji je po zanimanju bio cestar. On je radio na državnim cestama koje su povezivale Dalmaciju i Liku.

Fudbalsku karijeru započeo je u mlađim uzrastima NK Zadra, da bi 2000. godine prešao u NK Dinamo. Prve tri godine Modrić je nastupao za kadetsku i juniorsku momčad zagrebačkog Dinama u čijem se omladinskom pogonu tada nalazio veliki broj kvalitetnih mladih igrača, među ostalima i Vedran Ćorluka, Eduardo da Silva, Hrvoje Čale i Niko Kranjčar.

Posle uspešnih igara za Dinamo, za Zrinjski iz Mostara i Inter iz Zaprešića za 12 miliona evra odlazi u London u ekipu Totenhema.

Hrvatski vezista u Londonu je pored svojih partija na terenu, bio poznat i po „učinku“ van terena. Njegov bivši saigrač Džermejn Dženas je otkrio da su hrvatski fudbaleri koji su igrali za „spurse“ (Modrić, Ćorluka, Pletikosa i Kranjčar), voleli su da popiju.
Išli smo u izlazak s novim pojačanjima i tu prvi put možete da vidite kakvi su ti novi ljudi. Tu je bio i Modrić, o moj Bože. Svi hrvatski momci su bili klase, ali voleli su da piju. Oko deset sati uveče, osetio sam tapšanje po ramenu, rekli su mi „Džej, treba nam tvoja pomoć“ – rekao je Dženas, pa potom nastavio:

Luka je tamo spavao kraj WC šolje. „Rolex“ mu je odleteo s ruke i morao sam da ga uzmem. Na kraju ga je izbacivač samo stavio na rame i iznio iz toaleta, a svi smo ga odneli kući i stavili u krevet – objasnio je Englez.

Luka Modrić važi za fudbalera koji tokom karijere nije imao puno skandala. S obzirom na to da Luka i sa 38 godina igra na najvišem nivou, možemo da pretpostavimo da i te kako vodi računa o svom telu i zdravlju.

Luka Modrić je jedan od najboljih igrača na svetu, tu nema dileme. Ipak, deluje da se njegova epizoda u Real Madridu polako završava, kao i njegova karijera. To i nije čudno. Luka će u septembru napuniti 39 godina.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije