Najseksipilniju teniserku sveta mnogi nisu prepoznali

Marija Šarapova, nekadašnjia ruska teniserka iznenadila je nedavno javnost fotografijama koje je okačila na društvene mreže. Mnogi je nisu čak ni prepoznali!

Marija je bila verovatno i najatraktivnija teniserka na svetu za vreme dok je igrala. Marija je sada napravila pometnju najviše zbog šminke koju je stavila na sebe.

Šarapova je pozirala u duploj teksas kombinaciji. Zabunu je donela i boja kose. Navikli smo da gledamo Mariju kao plavušu. Sada smo videli Mariju sa tamnijom nijansom.

Šarapova je završila karijeru 2020. godine. Tokom karijere je osvojila sva četiri grend slema. Bila je i najbolja na svetu. Sada se procenjuje da poseduje bogatstvo preko 150 miliona dolara. Šarapova je nedavno kupila kuću za 10 miliona dolara.

Teniserka Marija Šarapova privukla je veliku pažnju na Nedelji mode u Parizu. Slavna lepotica je pratila modne revije britanske dizajnerke Viktorije Bekam, te luksuznog brenda „Valentino“ i modnog brenda „Hermes“.

Obožavatelji i novinari primetili su da je Šarapova napravila veliku promenu imidža. Marija je svoju prirodnu plavu kosu po kojoj je prepoznatljiva, ofarbala u smeđu, te tako postala brineta.

Šarapova je četiri uzastopne godine bila proglašena za najzgodniju sportistkinju sveta.

Marija Šarapova, bivša ruska teniska zvezda rodila je prvo dete – sina Teodora u julu 2022. sa partnerom, britanskim biznismenom Aleksanderom Džajlksom