Fudbalski trener iz Srbije osuđen je u Zagrebu. Maltretirao i davio ženu pa je opljačkao!

Zbog toga što je napao ženu u njenom stanu i ukrao joj telefon fudbalski trener iz Srbije osuđen je u Zagrebu. Hrvatski mediji plasirali su vest koja je šokirala Srbiju.

Fudbalski trener iz Srbije osuđen je u prestonici Hrvatske jer je fizički napao ženu i ukrao joj telefon, a taj događaj dogodio se 2022. godine. Hrvatski mediji nisu naveli o kojem se treneru radi ali su objavili da ima 30 godina.

Srpski fudbalski trener osuđen je na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora i moraće da plati troškove postupka u iznosu od 300 evra. On je u junu 2022. godine upao u stan jedne žene i tražio je da obnove svoju vezu. Ona je to odbila i tada je nastao haos.

„U naletu besa ju je uhvatio rukama za vrat, odgurnuo je do ležaja u dnevnoj sobi i govorio joj da je ku*va i iz ruke joj je istrgao mobilni telefon „Ajfon 12″ koji je zadržao kod sebe, istrčao je iz stana i zaputio se u nepoznatom smeru posle čega ga je ona prijavila policiji“, piše hrvatski portal „24 sata“.

Navodi se da trener živi na teritoriji Republike Srbije i da su mu mesečni prihodi oko 3.000 evra. Po medijima radi se o treneru koji do sada nije bio osuđivan. Ne navodi se njegovo ime niti u kom klubu radi.

„Žao mi je zbog svega što se dogodilo“, rekao je on pred sudom.

Na sudu je tvrdio da je hteo da joj vrati mobilni čim se vrati s puta, ali je uhvaćen na graničnom prelazu gde je uhapšen. Ima rok od 15 dana da se žali na presudu.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije