Bivši fudbaler koji je spavao sa najlepšim ženama, vozio traktor po Beogradu, a autobus po Londonu. (Video)

U svetu postoje mnogi sportisti koji su poznatiji po svojim ludim načinom života, (alkohol, noćni izlasci, žene, bankrot) nego uspesima u sportu. Kod nas odmah na pamet pada jedan jedini, neponovljivi Saša Đani Ćurčić.
Đani Ćurčić je bio majstor sa loptom. Posle OFK Beograda i Partizana odlazi u Englesku. Tu je brzo osvojio srca navijača. Ali šta to vredi kad nema pameti.

O Saši Ćurčiću postoji hiljade priča. Od hapšenja zbog ruče u Americi i zbog bušenja guma, do vožnje traktora ulicama Beograda ili kupovina autobusa na sprat u Londonu i dolazak na trening u istom.

Legenda kaže da je prodao nameštaj iz stana koji mu je iznajmljivao Partizan.

Tokom boravka u Engleskoj, Đani je svojevremeno kupio tramvaj, međutim, sam Saša Ćurčić je ispravio tu verziju priče.
Nije baš tako išla priča, jer London ni nema šine. Kupio sam autobus, koji inače ne može da se kupi. To su bile lude žurke, a istina je da sam njime otišao na trening pravo sa žurke, ali samo jednom. Autobus je imao dva sprata, kožna sedišta, a ja sam tada sedeo zavaljen na gornjoj platformi i stigao na trening – rekao je jednom prilikom za medije Ćurčič.

Ono što su Beograđani imali prilika da vide od bivšeg fudbalksog asa je da se usred prestonice provozao tratorom, dok je pored njega bila zgodna plavuša.

Kroz život Saše Đanija prošlo je mnogo žena, među kojima su i svetski poznati top modeli sa kojima je Saša Đani Ćurčić delio postelju.
Naomi Kembel je vatreni navijač Kristal Palasa, pa je došla na jednu našu utakmicu. Posle meča smo se upoznali u VIP baru. Nekoliko dana kasnije, napravio sam žurku i pozvao je da dođe. Posle toga smo počeli da se viđamo, ali nije htela da mi da prvog dana, teška je ona žena. Tek posle dvadesetog izlaska pristala je da spava sa mnom. Imali smo seks tridesetak puta. Vrh je u krevetu – otkrio je intimne detalje nekadašnji fudbaler.

Gadljiv sam na ženske dlake! Kada ih vidim po stanu, život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Mnogo je neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno! Takve šutnem odmah u dupe i kažem da spavaju na balkonu. Pored toga što je aljkava, voli i da šmrče, pa sam često imao incidente. Vređa kućne pomoćnice, gađa ih pepeljarom, sve redom psuje… Pravila je skandale i po diskotekama, pa sam odlučio da iskuliram viđanja sa njom – iskren je Đani.

Jednu manekenku će kaže pamtiti do kraja života.
Bio sam i sa Evom Hercigovom, ali Karmen Elektra je najbolja u seksu. Sa njom sam imao vratolomije do sedam ujutru na bazenu. Ona je najluđa od svih – zaključio je.

Takav život mnogo ga je koštao. Potrošio je sve pare i postao beskućnik.