Mlada studentkinja je krivac kraha braka fudbalera Žerar Pikea i pevačice Šakire.

Nakon 12 godina braka fudbaler, Žerar Pike, se razveo od pevačice Šakire. Kružile su razne priče o razlozima njihovog razvoda.
Fudbaler Žerar Pike nakon razvoda uplovio je u novu ljubavnu vezu sa mladom studentkinjom. Mlada studentkinja Klara Marti je 12 godina mlađa od Pikea. Oni se viđaju se već neko vreme.

Pike je novu devojku upoznao dok je radila na događajima u njegovoj producentskoj kući Kosmos.
„Ćutali su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju šta se događa. Ljudi su im pomagali da romansa ostane tajna i izbrisali su njene profile na društvenim mrežama kako niko ne bi mogao da pronađe fotografije. Samo zbog toga Pikeovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi sa njom“, rekao je izvor blizak devojci.

U 12 godina dugom braku Pike i Šakira su dobili dva sina, Sašu i Milana. Šakira i Pike su završili na sudu oko starateljstva nad decom. Razlog razvoda navodi se preljuba od strane Pikea. Sad se širi priča da je upravo ova mlada studenkinja krivac za krah braka poznatog fudbalera i još poznatije pevačice.

Šakira je Pikeu i Klari posvetila je svoju pesmu BZRP Music Sessions #53, u kojoj je Klaru, sad već čuveno, uporedila sa markom Kasio, a sebe sa Roleksom, i mužu poručila da je menjao Ferari za Tvingo.

Pikeova majka nije volela Šakiru od početka veze fudbalera i pevačice. Nije je volila zato što je Šakira 10 godina starija od Pikea i zato što nije iz Katalonije.

Šuška se da je Šakira duže vremena u vezi sa Luisom Hamiltonom.