Kloi Kardašijan je najzgodnija sestra iz klana Kardašijanovih.

Svet je obišla vest kako Kloi Kardašijan čeka drugo dete sa bivšim dečkom, košarkašem Tristanom Tompsonom. Dok se vest širila ona je viđena kako uživa na plaži. Par je odlučio da dete dobije preko surogat majke koja je zatrudnela mesec dana nakon što je obelodanjeno da Tristan ima još jedno dete koje nije priznao.

Kloi očekuje da joj surogat majka rodi dečaka. Tako bi njena mala porodica biti kompletna s obzirom da sa Tristanom već ima ćerku Tru. Kloi svi zameraju što Tristanu prašta preljube. Međutim ona se na to ne osvrće već svaki put dočeka Tristana raširenih ruku.

Kloi je poznata kao jedna od Kardašijanki koja ima najmanje sreće u ljubavi. Prevario ju je svaki muškarac sa kojim je bila. Ona je mislila da je sve to zbog njenog izgleda. Kloi je započela program mršavljenja koji je uključivao dijetu i vežbanje. Svoje telo je dovela do savršenstva. Mnogi pričaju da je operisala sve što se može operisati, Kloi priznaje samo operaciju nosa.

Kloi Kardašijan je najzgodnija sestra iz klana Kardašijanovih, uprkos zlobnicima.

Pre Tristana bila je u toksičnom braku sa košarkašom Lamarom Odomom. Dok se on drogirao i obilazio striptiz klubove, Kloi je sve trpela i pred kamerama glumila sreću nadajući se da će njena ljubav da ih spasi.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije