U Bosni i Hercegovini bukti haos zbog sukoba bivšeg fudbalera i folk pevačice.

U dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine potpuno je razočarala. „Zmajevi“ se u grupi J nalaze iza Portugala, Slovačke i Luksemburga sa samo 6 bodova iz isto toliko utakmica, a u poslednjem kolu su poraženi na gostovanju nejakom Islandu (0:1).

Elvir Bolić, bivši reprezentativac BiH i nekada fudbaler Crvene zvezde, rekao je da je očekivao ovakav raspad nacionalnog tima, ali da očekuje još gore rezultate.
Mislim da se polako kreće ka tome da ćemo za koju godinu biti samo prosečna reprezentacija – izjavio sam to još pre nekoliko godina – što se, nažalost, sada pokazuje tačnim. Kada sam otišao u VIP salon, vidim na sedištima piše Selma Bajrami, te nekih likova, sačuvaj me Bože. Prođem kroz VIP i nikoga ne poznajem, a svi sede u ložama. Uoči svake utakmice kupim za svoje prijatelje ulaznice, nikoga ne molim.

Pevačica Selma Bajrami nije ostala nema na ovu uvredu. U pitanju je jedna od najvećih zvezda estrade u Bosni i Hercegovini.
Navikla sam ja da se ljudi koji su prokockali sve prilike kače za mene i moje ime, kako bi dobili na publicitetu. Žalosno je to, Elvire, preboli! Sedila sam ja i na boljim i važnijim mestima o kojima ti, gospodine, možeš samo da sanjaš – rekla je Selma Bajrami u razgovoru za “Avaz”.

Prvu sledeću utakmicu u Zenici od mene svi Vi koji komentarišete imate rezervisano VIP mesto, a specijalno superstar mesto ide za uvaženog gospodina i najveću fudbalsku zvezdu BiH ikada – Elvira Bolića. Jedva čekam da navijamo za naše Zmajeve iz VIP lože. U pauzama specijalno za sve izvešćemo pesmu „Lepe žene prolaze, svi ih redom opaze“ gospodin Bolić i moja malenkost!

Elvir Bolić bivši je bosanskohercegovački fudbaler i reprezentativac. Bolić je igrao između ostalih za Čelik, Crvenu zvezdu, Galatasaraj, Fenerbahče i Rajo Valjekano. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine igrao je 51 utakmicu i postigao 22 gola. Proglašen je za jednog od 10 najboljih fudbalera u istoriji Bosne i Hercegovine.

Ko je u pravu prosudite sami.