Ljubavna veza pevačice Radmile Rade Manojlović i košarkaškog agenta Momira Gajića.

Poznato je da je pevačica, Rada Manojlović, imala do sada tri ljubavne romanse. Prvi momak bio joj je kolega Milan Stanković, potom Momir Gajić i kolega Haris Berković sa kojim je do skoro bila u romansi.

Sa dvojicom kolega ostala je u dobrim odnosima. Sa sportskim menadžerom ljubavni krah bio je buran. Bivši dečko Rade Manojlović Momir Gajić u par navrata nije imao lepe reči za nju.

Jednog dana u vreme veze s Milanom Stankovićem Rada je priznala da ju je osvojio drugi muškarac. To je bio Momir Gajić. Posle tri godine posle velike ljubavi su se rastali uz nimalo lepe reči.

„Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom“, rekao je tada Momir.

Ni Rada nije ćutala. Rekla je tada da je za nju njen bivši partner mrtav i da ne želi da mu daje na značaju u medijima.
„Sa bivšim dečkom sam raskinula i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao „bivši dečko Rade Manojlović“ „, izjavila je tada pevačica.

Rada se osvrnula i na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pevačica sa sela.
„Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava“, otkrila je tada Rada za domaće medije. Momirova sestra nije želela da se upušta u priču o bivšoj snajki.

Momir Gajić danas živi na Floridi. U srećnom je braku sa lepom Nevenom Ninković iz Kragujevca, koja mu je podarila dve ćerke.