Jedan od najboljih fudbalera sveta u vezi sa transrodnom manekenkom

Zvezda PSŽ-a Kilijan Mbape konstantno stalno izaziva pažnju francuske javnosti. Pažnju javnosti privukao je svojim velikim talentom i odličnim igrama i golovima na brojnim utakmicama. Sada su se pojavile vesti i o njegovom privatnom životu.

Fudbaler Kilijan Mbape već nekoliko meseci uživa u vezi sa poznatom manekenkom Ines Rau,pišu francuski i italijanski mediji. Fudbaler je bio u vezi sa glumicom Emom Smet. Posle raskida veze sa Emom, Mbape je otpočeo svoju romansu sa Ines. Po pisanju medija ova veza traje već nekoliko meseci.

Mladi fudbaler,Kilijan Mbape, ima 23 godine. Njegova transrodna izabranica Ines Rau ima 32.

Bili su zajedno na Festivalu u Kanu. Provodili su vreme zajedno na jahti fudbalera što svedoče mnoge fotografije.

Ines je nekoliko godina bila u emotivnoj vezi sa glumcem Stivom Žentisom.

Ines Rau rođena je u Parizu od oca migranta iz Alžira i majke francusko-marokanskog porekla. Zarobljena u telu muškarca, sa 16 godina je odlučila da promeni pol i živi kao žena. Tek u 24 godini je otkrila svoj identitet. Niko nije znao da je transrodna osoba i da je do tinejdžerskog uzrasta živela kao muškarac.

Ines Rau je plesala za di-džejeve na Ibici. Tada se sprijateljila sa Dejvidom Getom. Sa 23 godine, prvi put je pozirala gola sa Tajsonom Bekfordom za objavljivanje u OOB, francuskom luksuznom časopisu.

Poznata je u svetu mode. Sarađuje s brojnim brendovima među kojima je i „Plejboj“ za koji je pozirala potpuno naga pre nekoliko godina.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije