Mirka Federer uopšte nije skromna kako se predstavlja

Rodžer Federer je imao uvek vetar u leđa od svoje supruge. Mirka Federer ga je stalno bodrila sa tribina u svim bitnim momentima u karijeri. Rodžer Federer se zvanično penzionisao. Iako je Rodžer u penziji oni i dalje uživaju u tenisu i prate sva aktuelna dešavanja u ovom sportu.

Tako je bilo i ove godine, nisu propustili Vimbldon. Svake godine do sada sve oči su bile uprte Rodžera. Ovoga puta sitacija se promenila. Sve oči su bile uprte u Mirku. Ona je sve oduševila pojavom. Odvena kombinacija se dopala mnogim damama. Ali fokus je bio da se vidi šta od aksesoara Federerova žena nosi na ruci.

Pokazala je svoj specijalni roleks Day-Date ‘Emerald’ 228396TEM rađen od platine. To je inače jedan od najskupljih ikad urađenih roleksa. Okvir ima 50 dijamanata, a brojčanik osam i dva smaragda. Datum i brojevi su napravljeni u istoj zelenoj boji da bi se uklopili sa okvirom. Lepa Mirka je za njega izdvojila čak 485.000 dolara!

Mirka obožava sveden stil, koji uvek začini skupocenim komadićima!

Na ovogodišnjem Vimbldonu su mnogi bili oduševljeni njenom pojavom. Mirka je za ovu posebnu priliku obukla vrlo lepu čipkanu belu haljinu a kosu vezala u rep. Romantično, a otmeno izdanje ona je začinila posebnim modnim dodatkom – skupocenim satom.