Bračni par Federer blistao na crvenom tepihu. Privukli su veliku pažnju na svečanoj ceremoniji dodele Oskara u Los Anđelesu.

Na svečanoj ceremoniji dodele Oskara u Los Anđelesu proslavljeni švajcarski teniser Rodžer Federer i njegova supruga Mirka privukli su veliku pažnju.

Mnogo poznatih ličnosti je prisustvovalo 96. dodeli nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauke u pozorištu Dolbi. Među mnogim poznatim ličnostima našli su se i Mirka i Rodžer Federer.

Blistali su na crvenom tepihu. Rodžer je odabrao smoking u stilu čuvenog agenta Džejmsa Bonda. Pojavio se u elegantnim crnim pantalonama i belom sakou, nosio je belu košulju i crnu leptir-mašnu, a tu su bile i tamne naočare.

Mirka Federer blistala je u elegantnoj crnoj haljini sa belom kragnom. Mirka je vidno smršala i mnogi su primetili i konstatovali da nikada nije bolje izgledala.

Holivud su okupirale najveće filmske i muzičke zvezde. Bili su tu svi koji nešto znače u svetu sedme umetnosti. Na tom glamuroznom skupu bilo je i nekoliko zvučnih sportskih imena. Teniseri su u tom domenu dominirali.

Bili su tu Ana Ivanović, Serena Vilijams, ali i najveći gospodin belog sporta, Rodžer Federer. Sa slavnim Švajcaracem bila je, naravno, njegova lepša polovina, supruga Mirku. Opšti utisak je bio da su stajlinge savršeno uskladili.

Oboje su odabrali crno-bele kombinacije. On crne pantalone i beli sako, ona dugu crnu haljinu sa belom kragnom i detaljima na rukavima.

Mirku su godinama prozivali zbog viška kilograma. Promena je drastična. Mnogi su primetili da nikad lepše nije izgledala.