Lepša polovina golmana Crvene zvezde zapalila društvene mreže.

Crvena zvezda je izgubila utakmicu od Mančester sitija. Svetski, evropski i domaći mediji bruje o golmanu Crvene zvezde, Omri Glazeru. Jedni ga kuju u zvezde jer je postavio rekord Lige šampiona sa 13 uspešnih odbrana, dok drugi kojih je mnogo manje njega okrivljuju za Zvezdin poraz. Napravio je kardinalnu grešku kod drugog gola Sitija i tako omogućio preokret.

U odbranu Omri Glazera stao je i poznati golman, a sada fudbalski menadžer Ranko Stojić.
Glazer je imao toliko dobrih intervencija da mu možemo oprostiti tehnički kiks. Realno je kiks, promašena lopta. Mnogi koji su negativni stalno reći će da je to bio drugi gol koji je prelomio. Toliko je imao kvalitetnih odbrana, bile su to stopostotne šanse, a bilo ih je sigurno preko 10, 12, 13 kvalitetnih, teških odbrana.

Prethodnih šest godina stajala je na golu Crvene zvezde legenda kluba Milan Borjan. Na svakoj utakmici ga je uvek bodrila njegova supruga Snežana. Borjana je na golu zamenio Omri Glazer, a na tribinama Snežanu je zamenila prelepa Šira Glazer Morag, supruga novog golmana Crvene zvezde.

Šira Glazer Morag na Instagramu ima više od 100.000 pratilaca, pretežno jačeg pola, koje gotovo na dnevnom nivou uveseljava novim objavama.
Širina poslednja objava momentalno je zapalila društvene mreže. Pokazala je svoje vitko telo u minijaturnom bikiniju. Otkrila je kako golman Crvene zvezde i ona provode slobodno vreme i kako uživaju na privatnom bazenu.