Ko je žena u svetu tenisa o kojoj bruji ceo svet?

Najpoznatija žena u svetu muškog tenisa je trenutno ova plavokosa lepotica čiji modni autfiti skreću veliku pažnju. Tejlor Fric je trenutno na devetoj poziciji svetske liste najboljih tenisera. Njegova devojka, Morgan Ridl , ne propušta ni jedan teniski meč svog dečka.

U četvrtfinalu US Opena Novak Đoković je lako pobedio Firca ali mu je prelepa Morgan ukrala šou.

Morgan Ridl u SAD-u je dobro poznato lice. Ona je mlada novinarka. Tokom karijere uradila je nekoliko intervjua sa poznatim svetskim imenima.
Devojka Tejlora Frica puni novinske stranice zahvaljujući atraktivnom izgledu. Tako je i osvojila srce mladog tenisera.

Na Instagramu je veoma popularna. Ima preko 190.000 pratilaca. Mnogi već komentarišu da bi mogla da zaseni slavu supruge našeg najboljeg tenisera, Jelene Đoković.
Stil influenserke Morgan Ridl na pomenutoj društvenoj mreži inspiracija je mnogim ženama. Mlada novinarka podjednako je popularna i na TikToku od kojeg odlično zarađuje.

Stil oblačenja Morgan Ridl daleko je slobodniji od onog koji njeguje Jelena Đoković. Da li će uspeti da zaseni Jelenu vreme će pokazati.
Dok su se Đoković i Fric borili za pobedu na terenu, publika na tribinama gledala je u samo jednu osobu. Morgan Ridl, devojka američkog tenisera, pojavila se u Fricovoj loži u provokativnoj i prekratkoj haljini, te je u potpunosti zasenila sve prisutne.

Teniska Barbi“ kako je mnogi zovu zaista izgleda predivno. Uverite se i sami.