Milan Borjan napušta Crvenu zvezdu

Kanadski reprezentativac i kapiten reprezentacije Kanade i Crvene zvezde napušta pognute glave crveno-bele. Šest sezona je branio gol beogradskih crveno-belih, osvojio je šest titula prvaka države i tri duple krune. Od njegovog dolaska Crvena zvezda je svake godine igrala grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Uvek je bio među najboljima ili najbolji.

Posle 276 nastupa u Zvezdi dočekao je da mu trener koji je u klibu samo dva dana uruči otkaz i to telefonom dok se Milan sa porodicom nalazio na odmoru.

Prema informacijama „Telegrafa“ Milan Borjan se seli u Slovačku kao pozajmljen igrač u redove Slovana iz Bratislave. Prema istom izvoru na Marakanu dolazi izrealski golman Omri Glazer.

Preme istom izvoru Slovan će plaćati 50 posto plate Milana Borjana. Milan je imao najveću platu u redovima crveno-belih i iznosila je 800.000 evra. Svi ostali fudbaleri imaju daleko nižu zaradu, od 600.000 evra i manje.

LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 02: goalkeeper Milan Borjan of Red Star Belgrade looks on during UEFA Europa League Group H match between Arsenal and Red Star Belgrade (Crvena Zvezda) at The Emirates , London 2 Nov 2017 (Photo by TF-Images/TF-Images via Getty Images)

Crvena zvezda je završila veliki posao – dogovoren je novi čuvar mreže Omri Glazer. Omri Glazer je bio jedna od najvećih želja Baraka Bahara novg trenera Crvene zvezde. Omri Glazer ima 27 godina i važi za najboljeg golmana u ligi Izraela.