Kako je Snežana Borjan pobedila u najtežoj životnoj bitki? Sekunde je delile od smrti.

Supruga golmana Milana Borjana, lepa plavuša Snežana Borjan, u javnosti važi za stabilnu, sposobnu i nadasve atraktivnu ženu. Ona se maksimalno posvetila porodici kako bi njen suprug, inače čuveni golman, bio fokusiran na karijeru i odbrane. Pre udaje za Borjana, Snežana je bila direktorka marketinga u Partizanu.

Kada je rešila da postane supruga golmana Crvene Zvezde Snežana je dobrovoljno napustila funkciju u Partizanu. Snežana je rodom iz Užica. Tu je naučila da je porodica temelj i stub svega u životu. Odrasla je u zajednici sa roditeljima, bakom, dekom, stricem, strinom… Ta atmosfera zajedništva i porodične ljubavi urezala joj se za ceo život. To joj je mnogo pomoglo u trnucima kada se dogodilo da upravo Snežana Borjan vodi životnu bitku.
Kada je rodila sina Filipa desila se najgora životna drama. Umesto da uživa u svakom trenutku ljubavi prema detetu Snežana Borjan je vodila životnu bitku.

Šanse da preživi 50-50 rekli su doktori. Lekari su ustanovili da Snežana ima tromb koji je kao tempirana bomba. Tromb je pretio da se svakog trenutka otkači.
Porodila sam se u privatnoj bolnici, hitno je došao sanitet, rekli su da u sat vremena moraju da me odvedu do Urgentnog centra da tromb ne bi došao do srca. Bila sam na intezivnoj nezi, bukvalno vezana 15 dana. Nisam smela da se pomerim. Milanov najsrećniji momenat u životu je bio, i to moji svi prijatelji i danas prepričavaju, kako je svakoga zvao telefonom i govorio: ‘Vezao se, vezao se’! To je trenutak posle 15 dana kada su mu javili da se, jer je bilo baš pitanje života ili smrti, taj tromb vezao za arteriju i da ću ipak preživeti – ispričala je Snežana kojoj je tada najteže bilo što nije mogla da viđa sina.

Srećom sve se dobro završilo. Snežana i Milan uživaju u ljubavi i odrastanju njihovog sina Filipa.