Ljubio je poznate devojke, pa se skrasio s Barbarom

Teniser Damir Džumhur i njegova partnerka Barbara Šegetin postali su roditelji! Njih dvoje dobili su dečaka kome su dali ime Luka.
Barbara i Luka krenuli su da se zabavljaju nakon kraha dotadašnjih veza, a u njenom slučaju i raskinute veridbe! Lepa izabranica Damira Džumhura poznata nam je kao nekadašnja učesnica „Velikog brata“.

Najuspešniji bosansko-hercegovački teniser Damir Džumhur osim zavidnom sportskom karijerom, može da se pohvali i bogatim ljubavnim životom. Za ovog tenisera vezivale su se romanse sa raznim poznatim cicama, a on nikada o svom emotivnom životu nije govorio u javnosti.

Damir je privukao pažnju kada je u junu 2017. godine započeo romansu sa manekenkom Dejanom Živković. Njihova romansa trajala je svega 9 meseci. Pojavila se priča u medijima da je Dejana ostavila Damira zbog poruka koje je slao pevačici Katarini Kaji Ostojić, ali niko od pomenutih to nije potvrdio.

Džumhur je krajem 2018. godine našao novu popularnu devojku. On se upustio u tajnu ljubavnu vezu sa pevačicom Rialdom Karahasanović. Njih dvoje su se zabavljali nekoliko meseci, a kada su mediji za to saznali pevačica je potvrdila njihovu romansu.

Ni ta romansa nije dugo trajala, a mediji su počeli da spekulišu da je Damir smuvao manekenku Sofiju Milošević.

Već sledećeg meseca u javnosti su se pojavile zajedničke fotografije Damira Džumhura i influenserke Zorane Jovanović Zorannah, što je bio znak da Damir ima novu devojku koja je slavna. Ova veza trajala je svega mesec dana, pošto je Damir počeo da se zabavlja sa Helenom Topalović, ćerkom srpskog folk pevača Milana Topalovića Topalka.

Veza sa Helenom je trajala sve dok nije upoznao Barbaru. Barbaru je i oženio i dobio dete.