Sofrina mlada ostala u senci nove devojke Save Miloševića

Aleksandar Aca Sofronijević je izgovorio sudbonosno „da“ pred svojom izabranicom Kosanom. Jedan od mnogobrojnih gostiju popularnog košarkaša bio je i bivši fudbaler Savo Milošević.

Aca i njegova supruga Kosana blistali su od sreće. Niko od gostiju nije ostao ravnodušan na pojavljivanje Natalije Tipsarović. Natalija Tipsarović je žena koja je osvojila srce i dušu Save Miloševića.

Pojavila u raskošnoj cvetnoj haljini. Haljina se savršeno uklopila uz njene plave uvojke i vitku, tananu figuru. Njen zavodljiv i harizimatičan osmeh vredi više od milion dolara.

Haljinu na jedno rame u bež tonovima upotpunila je bež salonkama na špic. Njen dečko Savo Milošević pojavio u nešto ležernijem izdanju.

Savo je deset godina stariji od Natalije. Savo i Natalija se retko kada pojavljuje zajedno u javnosti. Ovo je bila jedinstvena prilika da ih vidimo zajedno.

Natalija Tipsarović, devojka Save Miloševića je violončelistkinja. Iz prethodnog braka ima dvoje dece.

 

Savo Milošević iza sebe ima jedan brak. Savo se od supruge Vesne razveo 2015. godine. Tokom dve decenije ljubavi dobili su Isidoru, Nikolu i Borisa.

Savo i Natalija su već nekoliko godina u vezi. Trude se da ne govore previše o tome kako bi imali duševni mir i kako bi se sklonili od znatiželjnih pogleda. Malo stvari se zna o Nataliji sem da je 10 godina mlađa i da je uspešna violončelistkinja.