Sve devojke Dušana Vlahovića. Fudbaler se trudi da ostane misteriozan po tom pitanju. (Video)

Dušan Vlahović je sa samo 22 godine potpisao je ugovor iz snova sa Juventusom. Ovih dana je na udaru najačih ekipa iz Evrope i verovatno će potpisati još unusniji ugovor. Sve ljubitelje fudbala svojim majstorijama na terenu ostavlja bez teksta. Ostavlja bez teksta i brojne dame svojim neverovatno privlačnim izgledom.

Dušanu Vlahoviću polazi za rukom da svoj ljubavni život drži u tajnosti, iako ga spajaju sa mnogim lepoticama.

Dušana često povezuju sa prelepim Italijankama. Mariasole Polio, glumica i TikTok influenserka, pleni harizmom i izgledom. Mediji su pisali kako ju je Dušan navodno ostavio kada je prešao u Juventus iz Fiorentine. Nijedno od njih dvoje nije potvrdilo ni vezu, a ni raskid.

Prelaskom u Juventus kako pišu mediji zamenio je i devojku. Mediji su pisali da je Vlahović pao na čari devojke koju zovu „italijanska Megan Foks“. Italijanski mediji su pustili vest da Vlahović ljubi jednu od njihovih najpopularnijih lepotica, Karolinu Stramare. Stramare je 2019. proglašena za najlepšu devojku Italije. Zajedno su slavili rođendan pošto su rođeni samo sa danom razmaka.

Domaći mediji su pisali kako je ćerka folkera Mileta Kitića u šemi sa Vlahovićem. Vlahović ih je demantovao tako što je objavio fotografiju sa anonimnom brinetom, a Elena Kitić je na Instagramu poručila fanovima da ne veruju u sve.

„Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo“piše Informer.
Vlahović je ovo leto iskoristio da se dobro odmori na atraktivnim destinacijama. Oko Vlahovića su uvek atraktivne devojke. Jedna privlačna devojka je snimljena u vožnji skuterom. Reč je o izvesnoj Sofiji Eleni.

Dušan je bio na odmoru na Mikonosu, a onda je sa društvom produžio na Ibicu. Tamo je slučajno sreo Vanju, svoju bivšu devojku.
„Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku“, priča ovaj izvor. Nisu se razdvajali do kraja odmora, a ostali su u kontaktu i nakon toga.