Ljubavna priča Predraga i Ane Rajković

Predrag Rajković je fudbalski golman, trenutno jr član Majorke. Rođen je u Negotinu 1955. godine. Ima titulu prvaka Evrope sa reprezentacijom do 19 godina i titulu prvaka sveta sa generacijom do 20 godina. Branio je za Jagodinu, Crvenu zvezdu, Makabi iz Tel Aviva, Ren i Majorku. Za reprezentaciju Srbije do sada ima 28 nastupa.

Predrag Rajković trenutno živi u Španiji, sa suprugom Anom i sinovima Reljom i Tadijom. Ana je poznata manekenka. Sa Predragom ima veoma skladan brak, prepun ljubavi i razumevanja.

Kada se pomene ljubav između već pomalo stereotipnog tandema, manekenke i fudbalera, svima nama se desi da katkad imamo razne predrasude. Supružnički tandem, beogradski model i golman španske Majorke, pravi su primer za to da su predrasude najčešće netačne.
Ana i Predrag Rajković žive netipičnim životom poznatih i bogatih mladih ljudi. Ne izlaze, nisu opterećeni statusnim simbolima, niti da budu viđeni, već su svoj život podredili naslednicima.

Ana i Predrag Rajković venčali su se početkom avgusta 2018. godine, a ceremoniji prisustvovali su njihovi najbliži.
Supruga golmana Predraga Rajkovića, bivša rukometašica i manekenka Ana Rajković, danas se pohvalila novom skupocenom mašinom koju je dobila na poklon od svog dragog.
Reč je o jednom od najskupljih automobila na svetu, marke Maybach, koji košta 250.000 evra.
Rajkovićka je snimila i unutrašnjost svoje nove mašine, gde vidimo da na zadnjim sedištima ima i dva ekrana, na kojima će njihova deca moći da gledaju crtaće u toku vožnje.

Reprezentativac Srbije Predrag Rajković i njegova supruga Ana neretko ističu da ušteđevinu ulažu u nekretnine jer žele da njihova deca budu obezbeđena.

Sada u srcu Vračara grade penthaus vredan pola miliona evra.
U pitanju je nekretnina od 150 kvadrata, sa ogromnom terasom i dvorištem gde su smeštena čak dva manja bazena.

Zanimljivo je da je Predragu i Ani venčani kum bio Saša Zdjelar bivši kapiten Partizana. Saša je krstio i oba sina Predraga i Ane.