Ako se „nešto desi“ protiv Hajduka PAOK-u preti izbacivanje iz Evrope

Utakmica između PAOK-a i Hajduka u kvalifikacijama za Ligu konferencija nalazi se pod posednom lupom! Razlog je ono sve što se dešavalo prošlog ponedeljka i ubistva navijača AEK-a.

UEFA je upozorila PAOK da će ih izbaciti iz plej-ofa ako se tamo plasiraju, ukoliko se kojim slučajem „nešto desi“ protiv Hajduka, javljaju grčki mediji.
PAOK-ov stadion je već bio zaključavan i klub je finansijski kažnjen sa 60.000 evra. Posebno je UEFA upozorila Paok zbog baklji i lasera. PAOK će biti pod „duplom lupom.“

Iznenađujuć momenat odigrao se na utakmici između Hajduka iz Splita i Slaven Belupa. Navijači Hajduka, pripadnici Torcide javno na svojoj tribini istakli podršku Bed Blu Bojsima. Navijači su istakli transparent na kojem je pisalo „Podrška Bed Blu Bojsima“. Ostatak stadiona to nije dočekao velikodušno, piše portal Index.hr.

Na prvoj utakmici između Hajduka i Paoka popularna Torcida je pravila nered zbog čega Hajduka čeka rigorozna kazna. Navijači su palili baklje i pevali uvredljive pesme protiv navijača Partizana zbog prijateljskih odnosa između navijača Paoka i Partizana.