Ljubavna priča Ane Dabović i Ilije Mustura

Košarkašica Ana Dabović udala se 2022. godine za vaterpolistu Iliju Mustura. Gala svadba upriličena je u jednom luksuznom restoranu na obali mora u Herceg Novom. Par je u vezi bio dve godine, a godinu dana su vereni. Na samom početku romanse, njih dvoje su krili vezu od javnosti.

Ana Dabović je košarkašica koja je rođena u Herceg Novom 1989.godine. Igrala je za više klubova a igrala je i za ekipu Los Anđeles sparksa u WNBA ligi i osvojila titulu. 1921. godine je sa reprezentacijom Srbije je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za košarkašice. Ana je mlađa sestra Milice Dabović.

Ilija Mustur je vaterpolista koji je rođen 1994.godine u Herceg Novom. Ilija Mustur godinama igra za francuski Monpelje kao i za nacionalni tim te zemlje.

Ana je zaprošena uz predivan zalazak sunca u francuskom primorskom odmaralištu Palavas les Flots. Anin izabranik Ilija Mustur dobro je znao da je upravo to atmosfera koja će ljubiteljku mora oboriti s nogu i učiniti joj taj trenutak zbilja nezaboravnim.

Ana i Ilija su rodom iz Herceg Novog, te su imali mnogo zajedničkih tema, a druženje je ubrzo preraslo u romansu. Ovako je Ana predstavila svoju ljubav – Ne smem previše da ga hvalim da ga ne bih urekla, ali mi se kod njega sve sviđa. U našu porodičnu grupu na Vocapu stalno se slivaju Ilijine i moje fotografije. Iako smo zajedno od letos, može se reći da je ta veza još uvek na početku, ali zaista sam srećna.

Ana je starija 5 godina od Ilije ali to nije prepreka kako Ana kaže.

Često delujem nezrelije od njega, a razlika se uopšte ne oseća.

Košarkašica Ana Dabović i vaterpolista Ilija Mustur postali su početkom godine roditelji, nakon što se lepa sportistkinja porodila i na svet donela ćerkicu Milu.

Ilija trenutno nastupa za klub iz Monpeljea, u kome Ana i on žive.