Ljubavna priča Marcela Brozovića i Silvije Lihtar Brozović

Marcelo Brozović je jedan od najboljih fudbalera sa ovih prostora. Rođen je 1992. godine u Zagrebu. Počeo je fudbal da igra za ekipu Dragovoljca, prelazi u zagrebačku Lokomotivu, a iz Lokomotive u Dinamo. Posle četri godine u Dinamu prelazi u Inter. Od leta ove godine igra u Saudijskoj Arabiji. Već devet godina je član hrvatske reprezentacije.

Marselo je suprugu Silviju Lihtar upoznao 2012. u rodnoj Velikoj Gorici, a ona je tada živjela u naselju pored, Kobilić.

‘Lijepo nam je. Privukla me je izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u’, rekao je jednom prilikom.

Ubrzo je zbog fudbala odselio u Italiju. Silvija je otišla za njim čim je diplomirala. Venčali su se na Badnjak 2016. i to u tajnosti, u društvu najbližih ljudi. Unatoč njegovoj velikoj popularnosti u domovini, ali i vani, Marcelo je uspio do kraja za sebe zadržati vesti o obje trudnoće i porodima. Kćer Aurora je na svet stigla u proleće 2017., a sin Rafael se rodio u oktobru 2019.godine.

Silvija je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira s njihovo dvoje djece, kćeri Aurorom i sinom Rafaelom, a pažnju su privukle kutije pune crvenih i bijelih ruža pomoću kojih je ispisana romantična poruka ‘Volim te ljubavi’.

Supruga je moja najveća podrška u svemu što radim – rekao je hrvatski reprezentativac.