Sjajne vesti – Jović na raspolaganju Pešiću!

Srbiji stiže pojačanje u ponedeljak. Stefan Jović biće na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću. Iskusni plejmejker u ponedeljak će se pridružiti pripremama reprezentacije.

Uoči početka priprema za Svetsko prvenstvo selektor Svetislav Pešić dobio je mnogo loših vesti. Otkazi su stizali jedan za drugim. Nikola Jokić,Vasilije Micić, Vladimir Lučić i Nikola Kalinić su se zahvalili selektoru svako iz svog razloga. Imao je selektor problema sa plejovima jer su pod znakom pitanja bili i Stefan Jović i Ognjen Jaramaz.

Uprkos porodičnim problemima, selektor Svetislav Pešić posle vikenda će imati na raspolaganju i važnog plejmejkera. Stigla je informacija da će Stefan Jović ipak biti deo tima – na radost svih!

Na uvodnoj konferenciji za medije, kada je saopštavao spisak za Mundobasket, selektor je otvoreno izrazio brigu za Jovića:
„Stefan je jedan od najboljih plejmejkera koji se pojavio na ovim prostorima, a i šire u poslednjih 20 godina. Ako situacija u porodici bude u redu igraće, njegova familija takođe želi da on igra“.

Njegovo „da“ biće od velike pomoći za Srbiju budući da je jasno da Orlovi najviše problema imaju na poziciji organizatora igre.

Stefan Jović je krajem prošle godine potpisao ugovor sa Saragosom. U karijeri je igrao za Slogu, Radnički, Crvenu zvezdu, Bajern, Himki i Panatinaikos. Jović je osvojio srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije na SP 2014, OI 2016. i EP 2017. godine.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije