Baharova Crvena zvezde je „pregazila” Italijane kao „plitak potok“ (Video)

Crvena zvezda zgromila goste iz Italije. Zvezda je pobedila sa 5:0, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji. Ni najveći optimisti nisu se nadali ovakvom izdanju na premijeri. Evropska Zvezda je sijala punim sjajem pred Delijama na Marakani.

Baharova Crvena zvezda je „pregazila” Italijane kao „plitak potok“. Već u 26 minutu na semaforu je pisalo velikih 5:0. Takva snaga, lucidnost, brzina dugo nije viđena na Marakani. Svet je video novu moćnu evropsku Crvenu zvezdu. Ove godine Crvena zvezda definitivno neće biti samo puki učesnik Lige šampiona.

Blistala je Crvena zvezda ali blistao je i Barak Bahar. Kako i ne bi kad su njegovi izabranici posle 6 pobeda u pripremnom periodu uzeli skalp i finalisti Lige Konferencija prošle sezone, ekipi Fiorentine.

Očekivali smo da igramo dobro i napredujemo u odnosu na poslednju prijateljsku utakmicu sa TSC, što smo učinili. Igrači su uradili sve što smo tražili. Srećan sam zbog prikazane igre, kako smo izgledali i rezultata, ali svesni smo da je ovo start sezone. U dobrom smo trenutku, ali moramo da nastavimo da radimo.
Ne sećam se da sam tokom trenerske karijere imao tim koji je dao pet golova za poluvreme. Mada smo mogli još koji put da savladamo golmana Fjorentine. Srećni smo, ali je još mnogo toga dobrog pred nama.-izjavio je posle utakmice novi trener Crvene zvezde Barak Bahar.