Ko je Bosanka koja je zavela Šumaherovog sina?

Mik Šumaher, nekadašnji vozač Hasa, a sada test vozač Mercedesa je u emotivnoj vezi sa mladom bosankom. On se slikao u zagrljaju plavokose lepotice koja je poreklom iz Bosne. Laila Hasanović je nova devojka sina Mihaela Šumahera.

Mik Šumaher i Laila Hasanović su zajedno objavili da se zabavljaju i da su u emotivnoj vezi. Laila Hasanović je poreklom iz Srebrenice, ali je rođena i odrasla u Danskoj. Njeni roditelji izbegli su u Dansku. Laila u Danskoj gradi veoma uspešnu manekensku karijeru. Takmičila se na izboru za Mis Danske. Nije pobedila ali je kao učesnica finala primećena od mnogih manekenskih agencija i sada je jedna je od najpoznatijih manekenki u državi.
200.000 ljudi prati Lailu na Instagramu. Objavljuje vrlo provokativne fotografije i snimke, kako sa raznih snimanja za brojne brendove, tako i privatno.

Mik Šumaher je rođen 1999.godine u Švajcarskoj. Karijeru je započeo u kartingu, a osvojio je Formulu 2 i Formulu 3.Mik Šumaher je sin sedmostrukog prvaka formule 1 Mihaela Šumahera i Karoline Šumaher nekad uspešne sportiskinje u konjaštvu.

Bosanskohercegovačka ljepotica Laila Hasanović pre Šumahera bila je u vezi sa danskim reprezentativcem Jonasa Oldera Vinda.
Hasanović je i zaštitno lice čuvenog brenda za donje rublje „Lounge“.
Laila je ponosna na svoje poreklo te tako svake godine posećuje Bosnu i Hercegovinu, gdje se leti voli družiti s familijom i prijateljima.