Najveća preljubnica zavela dečka kom je nekad menjala pelene

Najozloglašenija preljubnica Larsa Pipen dobila je sve što je želela. Uslikana je dok se baškarila na jednoj luksuznoj jahti. Na fotografijama Larsa je gotovo neprepoznatljiva. Svi se slažu da je nabacila višak kilograma.

Larsa Pipen je u ljubavi sa svojim dečkom Markusom Džordanom. Ona je od dečka starija 17 godina. Larsa je bila supruga poznatog NBA košarkaša Skoti Pipena.Larsa se udala za Skotija kad je imala 23 godine. Skoti je tad imao 32 godine i bio je na vrhuncu karijere. Larsa i Skoti su u braku dobili četvoro dece: Skotija mlađeg, Prestona, Džastina i Sofiju. Skoti takođe ima još četvoro dece iz drugih veza.

Larsa i Skoti su se razveli posle 14 godina braka.
„Sva pitanja su rešena sporazumno“, rekao je Larsin advokat.

Posle razvoda Larsa je imala neke kratke ljubavne avanture. Sa mužem Kloi Kardašijan, Tristanom Tompsonom je uplovila u ljubavnu avanturu.

Razvod sa Skotijem je okončan 2021.godine, a ona je već godinu dana ranije započela kratkotrajnu aferu sa košarkašem Maliko Bizlijem koji je u to vreme bio oženjen. Ona danas uživa sa mlađanim Markusom, sa kojim, kako kaže, vodi ljubav 5 puta dnevno.

Larsa stalno govori da rade na tome da Larsa zatrudni i da Markusu rodi dete.

Njihova veza je od samog početka na meti kritika. Larsa ima komplikovan odnos sa porodicom Džordan. Problem je 17 godina razlike.

Često se mogu čuti komentari kako je Larsa nekada menjala pelene Markusu, a sada spava s njim po ceo dan.