Ovo je hit! NBA zvezde u donjem vešu Kim Kardašijan!

Kim Kardašijan na Instagram profilu prati više od 364 miliona ljudi. Kim je na svom Instagram profilu ozvaničila saradnju kojoj se malo ko nadao.
Kim ima sopstvenu liniju donjeg veša. Njena kompanija potpisala je ugovor ni manje ni više nego sa NBA ligom, kao i sa WNBA, ligom za žene i Košarkaškim savezom SAD.

U prevodu ovo znači da će NBA zvezdama biti dostupan ekskluzivni veš slavne Amerikanke jermenskog porekla, te da će prvi biti u prilici da isprobaju nove modele.

Košarkaši neće biti prvi profesionalni sportisti koji su imali tu čast. Pre izvesnog vremena slavni brazilski fudbaler Nejmar pozirao je u donjem vešu lepe Kim.

Njen brend odeće za oblikovanje, SKIMS, objavio je da je sada zvanični partner donjeg veša Nacionalne košarkaške asocijacije (NBA), Ženske nacionalne košarkaške asocijacije (VNBA) i USA Basketball-a, neprofitne organizacije koja nadgleda muške i ženske timove koji učestvuju na međunarodnim turnirima.

Višegodišnje partnerstvo će „iskoristiti moć košarke za stvaranje uzbuđenja i potražnje“ i uskoro će se realizovati na budućim događajima, uključujući NBA All-Star utakmicu i NBA turnire, navedeno je u saopštenju NBA-a.

Pored toga, SKIMS će biti predstavljen na raznim platformama lige, od natpisa na terenu koji se prikazuje tokom emitovanih utakmica do pokrivenosti na digitalnim i društvenim kanalima.

„Neverovatno sam ponosna na SKIMS partnerstvo sa NBA, jer je to odraz sve većeg uticaja SKIMS-a na kulturu“, rekla je Kardašijanka, suosnivač i kreativni direktor brenda. „Zajedno, SKIMS i NBA će povezati ljude svih pozadina kroz modu, sport i talenat, i radujem se što ću videti da partnerstvo raste“.

Prošle nedelje, Kim Kardašijan je pokrenula SKIMS kampanju usredsređenu na sportiste, “Every Body is Wearing SKIMS“, u kojoj su modeli igrač „San Francisco 49ers“ Nik Bosa, brazilska fudbalska zvezda Nejmar i NBA igrač Šai Gildžus-Aleksandar. Nova linija muške odeće je zvanično lansirana 26. oktobra.

Linija sadrži gaćice, bokserice, tenke i majice za muškarce inspirisane istom filozofijom dizajna koja se primenjuje na žensku odeću.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije