Teniska lepotica je smuvala moćnog sportistu mlađeg 18 godina od nje!

Osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka slovila je za najpoželjniju i najlepšu teniserku na svetu. Ona je argentinska bivša teniserka Gabrijela Sabatini.

Gabrijela Sabatini, crnokosa zgodna lepotica svojom pojavom zasenjivala je daleko uspešnije koleginice poput Kris Evert i Martine Navratilove, kasnije i Monike Seleš, Štefi Graf i Aranče Sančez Vikario. Gde god bi se pojavila Gabrijela je plenila svojom lepotom i svojom pojavom.

Gabrijela ima 53 godine. Još nije bila u braku. Mnogi svetski mediji spekulisali su godinama da je Gabrijela Sabatini lezbijka. To su forsirali naročito u periodu kad je na društvenim mrežama delila fotografije sa odmora na kojima je bila sa prijateljicom koja se zove Lujan Grisolia. Gabrijela je godinama nosila nadimak „fatalne žene“ za mnoge poznate muškarce koji su je muvali, ili su sa njom bili u vezi.

Gabrijela Sabatini je sada zaljubljena i to do ušiju. Zaljubljena je u svog 18 godina mlađeg kolegu i bivšeg tenisera Huana Martina del Potra. Srećni par poslednjih meseci deli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Iako ima 53 godine, Gabrijela Sabatini nije izgubila ni trunku šarma i lepote, pa onda i ne čudi što je lako osvojila Huana Martina del Potra, koji je mnogim lepim ženama bio meta.

U jeku teniske karijere i slave Gabrijelu Sabatini povezivali su sa mnogim muškarcima. Povezivali su je sa Donaldom Trampom, sadašnjim kandidatom za predsednika Amerike. Povezivali su je sa princom Albertom od Monaka, sa kolegom Giljermom Perezom Roldanom, sa pevačem Rikijem Martinom, glumcem Mikijem Rurkom, TV voditeljom Leom Monterom, francuskim teniserom Anrijem Lekontom, američkim pevačem Majklom Boltonom

Bile su to avanture koje su obeležile život Gabrijele Sabatini. Gabrijela je ipak dočekala svog „princa na belom konju“ u liku Huana Martina del Potra. Oni su svoju vezu zvanično objavili u leto 2023. Ne skrivaju se, ali ne žele da se eksponiraju u javnosti i pričaju u medijima o svojoj intimi i ljubavi.

U ovakvim trenucima, kada te pogledam, shvatim koliko te volim! Toliko te volim – napisala je Gabrijela.

Argentinka je osvojila mnoge WTA titule, ukupno 27, uključujući i grendslem trofej na US openu 1990. godine. Sa 26 godina povukla se sa velike scene i nastavila karijeru u biznis sektoru. Ostvarila je veliki profit sa nekoliko linija parfema. U karijeri je samo od tenisa zaradila 8.700.000 dolara.