Prihvatila izazov. Skinula je šorts i pokazala tange za vreme utakmice.

Duel brazilske Serije B između Avaia i Tombensea bio je u žiži javnosti, ali ne zbog kvaliteta utakmice već zbog tamošnje influenserke Danijele Mote!

Danijela Mote je poznata kao zvezda društvenih mreža i „Onlyfans model„. Danijela je priznala da je često dobija zanimljive zahteve od svojih obožavalaca. Najnoviji izazov koji je dobila je bio drugačiji zbog mesta i novca koji su nudili. Imala je zadatak da na stadionu za vreme utakmice skine šorc i pokaže tange i guzu. Za sve to obećana je nagraa od 30.000 reala, odnosno oko 5.500 evra!

Nedavno mi je jedan dragi fan dao ponudu koju nisam mogla da ignorišem: ponudio je 30.000 reala da slikam svoju zadnjicu, a sve ovo bi se desilo na fudbalskom stadionu. Radoznalost i smelost govorili su glasnije, pa sam prihvatila izazov!

Ispostavilo se da je fotografija nastala tačno kada je pao prvi gol Avaija, zaista sam skakala od sreće i vibrirala sa navijačima. Osećaj slobode, bio je divan i jedinstven. Fotografije su spremne i jedva čekam da čujem šta mislite o ovom jedinstvenom iskustvu. Nadam se da ćete uživati u rezultatu koliko sam ja uživala u stvaranju – poručila je ova devojka i na svom Instagramu i okačila je snimak.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije