Jelena i Novak pokrenuli novu modnu liniju! Sav novac je namenjen za programe i projekte podrške deci i njihovim porodicama.

Novakova 24. po redu grend slem titula i neverovatan uspeh svi smo proslavili. I Fondacija Novak Đoković obeležila je uspeh najboljeg tenisera svih vremena kroz novu modnu kolekciju!

Novak Đoković Fondaciju marljivo i posvećeno vodi Jelena Đoković. Fondacija je lansirala novu modnu kolekciju pod nazivom „Čista sreća„.

Modna kolekcija je lansirana sa ciljem da proslavi Novakova dostignuća kroz oči dece koje sanjaju o sopstvenim snovima. Jelena je na svom Instagram profilu podelila fotografije na kojim pozira u novoj kolekciji.

Nova kolekcija majica „Čista sreća“ može da se nađe na onlajn prodavnici fondacije, po ceni od 3.790 dinara, a sav novac je namenjen za programe i projekte podrške deci i njihovim porodicama.

U kolekciji mogu da se nađu majice s dizajnom koji podseća na dečje crteže. Svaka majica simbolizuje neke od Novakovih uspeha – US Open i Roland Garos 2024. godine, Vimbldon… Jedna od tih majici nosi upravo naziv „Ponoć u Njujorku“ iz kolekcije „Čista sreća“ kao simbol na osvajanje 24. grend slema i neverovatnog uspeha.