Žena fudbalera pokidala na mrežama!

Manekenka Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, važi za jednu od najatraktivnijih žena fudbalera. O tome svedoči bezbroj fotografija na Instagramu. Ona pozira u donjem vešu, bikinijima ili uskim haljinama.

Ovaj put je otišla korak dalje. Atraktivna manekenka je pokazala izazovnu odevnu kombinaciju koju je ponela u izlasku. Ovaj put je pokazala i haljinu i gaće u isto vreme! Odevna kombinacija se sastoji od visokih potpetica, kožnih gaćica i rupičaste crne haljine.

Svojom najnovijom objavom počastila je svoje pratioce, izazovnim selfi izdanjem, s dekolteom u prvom planu. Pozirala je bez šminke. Korisnici Instagram ostali su zadivljeni njenim prirodnim izdanjem, bez trunke šminke. Najveću je pažnju privuklo i bujno poprsje u belom korsetu.

Jovana Đorđević, nekada Švonja, veoma je aktivna na Instagramu. Redovno objavljuje provokativne fotografije. Objavila je fotografiju na kojoj nosi masku na licu, a na sebi nema odeću.

Jovana je imala nekoliko intervencija o čemu je i sama pričala. Uvećala je grudi i usne, iz kojih je kasnije izvadila silikon. Takođe je operisala i nos.

Jednom prilikom odlučila je da podeli i poruke koje dobija. Posebno je istakla jednu koja ju je naročito razbesnela. Nepoznati muškarac joj je ponudio 500 evra za noć.