Ispovest ljubavnice Radmila Armenulića! Legendarna pevačica Silvana Armenulić saznala da je muž vara.

Radmilo Armenulić je bivši srpski i jugoslovenski teniser i trener. Rođen je 1940.godine u Beogradu. Bio je selektor reprezentacije 17 godina što je svetski rekord. Njegova prva supruga je bila slavna pevačica Silvana Armenulić, sa kojom ima kćerku Gordanu. Posle tragične smrti Silvane oženio je poznatu glumicu Miru Peić.

Legendarna pevačica Silvana Armenulić i teniser Radmilo Armenulić bili su jedan od najomiljenijih parova Jugoslavije. Upoznali su se na jednom nastupu Silvane, venčali se posle dve godine i u braku dobili kćerku Gordanu.

Svi su mislili da je njihov brak bio savršen. Međutim počelo je da se šuška da je Radmilo neveran Silvani. Radmilo je imao aferu sa Leposavom Jankov.

Leposava Jankov je o tome pričala tek u poznim godinama.
-„To je daleka prošlost za mene. Radmilo i ja zabavljali smo se još kao mladi, pre nego što se on oženio Silvanom, a ja se udala. Posle desetak godina ponovo smo se sreli. Bio je pred razvodom, a ja sam se upravo razvela i bila očajna. Tako smo ponovo započeli vezu koja je trajala preko tri godine. Jeste to bila velika ljubav. Kada je poceo da radi kao trener u Nemačkoj, odlazila sam kod njega avionom svakog vikenda u Ofenbah. Silvana nije želela da se razvede. Saznala je za nas i počela da me uznemirava. Iako razvedeni, muž i ja živeli smo u istom stanu, u posebnim sobama. Baš na moj rođendan ona je upala i odmah počela da me čupa za kosu, grebe po licu i udara. Muž me jedva odbranio„, rekla je jednom prilikom Leposava.

Posle toga Leposava je pričala kako ih je jedanput Silvana napala dok su se vraćali autom iz Nemačke. Po priči Leposave Silvana joj je nanela teške telesne povrede. Leposava je tužila Silvanu ali je na sudu Radmilo bio na strani Silvane. Silvana i Radmilo su se pomirili i živili u braku sve do nesreće i pogibije Silvane Armenulić.

Radmilo se 13 godina nakon što je Silvana nastradala u saobraćajnoj nesreći oženio Mirom Pejić, poznatom glumicom, sa kojom je i danas u braku.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije