Ivana Vuleta priznala! „Celo takmičenje sam psovala“ (Video)

Posle osvojenog zlata na Svetskom prvenstvu u Budimpešti Ivana Vuleta bila je presrećna. Vuleta je ovom pobedom objedinila sve planetarne titule, oborila je rekord Srbije i donela srpskoj atletici prvo svetsko zlato u atletici na otvorenom.

Rezultatom 7.14 metara postavila je i nacionalni rekord na šampionatima na otvorenom.

U petoj seriji brzi zalet, odraz i daleki skok. Ivana je pomislila da je prestupila, pa je usledila psovka. Kad je videla da je podignuta zastavica koja pokazuje da je skok dobar, ostala je u potpunom šoku i počela da skače od sreće.

U razgovoru sa novinarima, otkrila je i da je maltene tokom čitavog takmičenja psovala. To se videlo i tokom televizijskog prenosa neposredno pre nego što je zabeležila pobednički skok.
Celo takmičenje sam psovala, jer sam se trudila da ne ponavljam greške koje sam uporno ponavljala. I pored toga sam uspela ono što smo zacrtali i nemam reči. Neopisiv je osećaj. Mislim da vam je sve bilo jasno kada ste videli kako sam reagovala. Toliko dugo sam maštala i sanjala o ovome, potvrđivala na treninzima, ali konačno se desilo. Apsolutno sam van sebe od sreće – poručuje Ivana Vuleta.

Otkrila je planove do kraja sezone.

Imam još dva mitinga Dijamantske lige, a onda završavam ciklus. Sve ovo mi je oduzelo mnogo vremena, živaca, snage. A posle ćemo videti. Nikada mi se nije poljuljalo samopouzdanje. Iz razloga jer znam da, za ono što radim, dajem maksimum od sebe – kaže Ivana.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije