Nejmaru trudna verenica dopušta da je vara. Mora poštovati uslove koje je postavila.

Slavni fudbaler Nejmar nedavno je objavio da sa verenicom očekuje bebu.

Nejmar, bivši igrač Paris Sent-Žermena a sada Al Hilala, i njegova verenica Bruna Biankardi imaju navodno prilično liberalna pravila za svoju vezu. To pravilo važi kada je poznati fudbaler u pitanju, a da li važi i za njegovu verenicu još nije poznato.

Nejmar i Bruna Biankardi su u aprilu otkrili da očekuju zajedničko dete. Kako piše The New York Post pozivajući se na stranicu Em Off brazilska fudbalska zvezda i manekenka drže se tri pravila koja mu dopuštaju da bude neveran svojoj partnerki.

Navodni „sporazum“ između para je da Nejmar može da bude s drugim devojkama sve dok je diskretan u vezi. Veza ne sme da dospe u javnost. Zabranjeno mu je da bude s prostitutkama i vodit ljubav bez kondoma. Nema poljubaca u usta. Sve do tada 31-godišnji fudbaler je navodno „slobodan da flertuje, pa čak i da bude intiman s drugim ženama“.

Nejmar i Bruna su u vezi od aprila 2022.godine. Nejmar ima 12-godišnjeg sina Davija Luka da Silva Santosa iz prethodne veze s Karolinom Dantas, piše The Sun.

Nejmar je probudio veliko interesovanje kod žena, među kojima su mnoge slavne lepotice. Raskalašno ponašanje, kao i na većinu fudbalera, uticalo je na Nejmara pa je na terenu pružio manje nego što je mogao.

Na listi njegovih devojaka našla se i kontroverzna Srpkinja, Soraja Vučelić.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije