Ko je Predrag Ocokoljić, muž Cecine sestre Lidije?

Predrag je sa Cecinom sestrom već 19 godina u skladnom braku i imaju četvoro dece. Domaća javnost o njemu zna veoma malo. Iako je medije oduvek zanimalo sve o misterioznom zetu Cece Ražnatović, on se potrudio da svoj život sačuva samo za sebe.

Predrag Ocokoljić je bivši profesionalni fudbaler. Predrag je karijeru započeo u beogradskim nižerazrednim klubovima Dorćolu i Palilulcu, da bi zatim bio prvotimac niškog Radničkog i beogradskog Obilića. Još je igrao i za Šahtjor iz Donjecka, Šateru i Tuluz iz Francuske, Etnikos, Anartozis i AEL Limasol sa Kipra. Odigrao je i dve utakmice za reprezentaciju.

Ocokoljić se, kao ni njegova supruga Lidija ne eksponiraju često u javnosti. Lidija i Predrag u braku su već gotovo dve decenije, imaju četvoro dece koje obožavaju, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra.

Predrag je svojoj deci najbolji otac i Lidiji divan muž. Kada je Ceca ostala bez muža, a njena deca bez oca Predrag je bio od velike pomoći i Ceci i njenoj deci.

Lidija i Predrag i danas uživaju u skladnom braku, vole se kao prvog dana, a odnose sa Cecom i njenom porodicom dve decenije čuvaju nenarušenim i skladnim. Odluku da se javno ne eksponiraju i da svoj i život svoje dece sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti dosledno poštuju i danas.