Hrvati „razapeli“ Ivaniševića! Ivanišević optužen da se folira.

Goran Ivanišević, trener Novaka Đoković je ovih dana glavna tema u Hrvatskoj zbog njegovih privatnih problema.
Kao što smo već pisali, Ivanišević je odlučio da tuži svoju nekadašnju suprugu Tatjanu Dragović zbog novca koji joj je pripao posle razvoda, ali i stana u kom ona sada živi sa svojim novim partnerom i njihovom ćerkom.

Tada su krenuli da isplivavaju detalji iz privatnog života Gorana Ivaniševića. Otkriveno je i koliko navodno zarađuje trenirajući Novaka Đokovića.

Portal „24 sata“ rešio je i da konstatuje kako hrvatski trener kao „beskućnik“ živi u stanu od 600.000 evra koji je platila njegova supruga Nives.

Goran Ivanišević nastavio je galantan odnos i prema novoj supruzi, Nives, iako je iz tužbe protiv bivše supruge Tatjane jasno da se pokajao što joj je prepustio vrednu imovinu. Kako smo već pisali, Ivanišević sad ruši sporazum od pre 11 godina kojim je bivšoj supruzi kao njeno vlasništvo ostavio luksuzne stanove od 210 i 434 kvadratna metra. Ali prošle godine je sa suprugom Nives kupio novi stan na zagrebačkom Srebrnjaku. Tom stanu proslavljeni teniser nije ni suvlasnik niti ima pravo korištenja. Isključiva vlasnica je Nives, koja je na kupoprodajnom ugovoru navedena i kao jedini kupac. Reč je o stanu koji se prostire na dva sprata i ima skoro 145 kvadrata, u kojima su smeštene dve dečije sobe, dve spavaće sobe, dve kupaonice, dnevni boravak i kuhinja. Osim te kvadrature, stanu pripadaju garažno mesto od 47 kvadrata, terasa od skoro 10 kvadrata, dvorište od 28 kvadrata, mali balkon i zelena površina – poručili su Hrvati.

Portal „24 sata“ nastavio je u istom ritmu.
– Krajem maja prošle godine Nives je stan platila skoro 600.000 evra, konkretno – 592.392. Prvo je dala više od 74.000 evra, a zatim i ostatak cene u roku sedam dana posle potpisivanja ugovora. Kad se gleda samo površina stana, cena je više od 4.000 evra za kvadrat, ali porodica je dobila i dvorište, garažu, terasu… Za stan nije podignut kredit, nego je cena isplaćena uplatom gotovine na račun. Iako Nives radi kao voditeljka na radiju, ima i svoju firmu „Marli“, teško da je mogla skupiti ušteđevinu od skoro 600.000 evra za kupovinu stana. Izglednije je da je Goran osigurao potrebni novac iako stan ne glasi na njega. Nives nije na svoje ime imala i neku nekretninu koju je prodala kako bi osigurala deo novca. Ona je samo suvlasnica stana od 80-ak kvadrata u Novom Zagrebu koji je nasledila. Novo porodično gnezdo Ivaniševićevih uopšte nije vidljivo s ulice Srebrnjak. Kad se gleda s ulice, vidi se porodična kuća. Ali je bivša vlasnica u dvorištu tu kuću dogradila praktično novom zgradom – stoji u tekstu pomenutog hrvatskog portala.

Sapunica se nastavlja, a kako će se ova „sapunica“ završiti, videćemo u narednom periodu.