Goran Ivanišević mora na operaciju! Ivanišević zapretio Đokoviću!

Novak Đoković je trijumfom nad Danilom Medvedevom u finalu Ju-Es opena osvojio svoju 24. grend slem titulu kojom je stigao i apsolutni rekord u obe konkurencije koji je do sinoć sama držala legendarna Margaret Kort.

Goran Ivanišević blistao je nakon što je Novak Đokoivć pobedio Danila Medvedeva u finalu Ju-Es opena i osvojio 24. grend slem. Goran se našalio da bi sad mogao i otkaz da da.

Počelo je sve u Australiji. Tamo gde je prošle godine bio u pritvoru. Zatim je trijumfovao na Rolan Garosu. Trijumfovao je i na Ju-Es openu, pošto se vratio u Ameriku. Prošlog leta nije mogao da igra jer nije vakcinisan protiv korone, a pre toga su ga diskvalifikovali da nebi pobedio. Ove godine Novak Đoković je osvojio tri grend slem titule – u Melburnu, Parizu i Njujorku, dok je u Londonu igrao finale.

Svima koji su želeli da ga ponize, ali i onima koji ga otpisuju i šalju u penziju, Novak se sveti pobedama i novim titulama. Svi oni koji ga omalovažavaju samo su dodatno motivisali Novaka Đokovića i razljutili zver.

– Nije mi lakše, grend slem finale je grend slem finale, hoćeš da igraš dobro, da dobiješ. Moglo je i ovde biti drugačije, ali sad sam se ušemio, čuješ ga, ne čuješ ga… Falio mi je ovaj Ju-Es open sa njim. Sve sam kompletirao, mogu sad otkaz da dam, imam sve sa njim! Ne gledam budućnost, moram na operaciju kolena posle ovoga i šta bude biće – kazao je Goran.

Đoković je još jednom pokazao da je jedinstven u istoriji. Najbolji svih vremena, ima 36 godina, a igrao kao da mu je tek 25.
On je rođen takav, genije, jedan u milion. Ovo je jedan od najvećih uspeha u sportu, ne samo u tenisu, on je pobednik i motiviše se sa Nadalom i Federerom, tako su se gurali, ali on je rođeni pobednik. Ako mu kažete da ne može, on će vam dokazati da može, čak i kada je povređen, kada se ne oseća dobro. Ne mogu da kažem da smo svi sa Balkana takvi, on je najbolji i tako je kako jeste. Možda bih bio iznenađen da nisam pored njega. Kada osvoji 25. grend slem, pitaće se zašto ne 26? Uvek gleda da je spreman, generalno uvek želi više i sve želi da bude perfektno, zato i ima ovakve rezultate.

Gorane srećna ti operacija,brzo se oporavi i vrati poslu koji radiš izvanredno. Nove titule čekaju i tebe i Novaka.