Bivša žena Gorana Ivaniševića Tatjana Dragović uživa u ljubavi sa 12 godina mlađim pevačem.

Tatjana Dragović dospela je u žižu interesovanja javnosti kad je trener Novaka Đokovića objavio da potražuje novac od bivše žene.

Ni dotad Tatjana Dragović (45) nije bila u medijskoj senci. Ona je u Hrvatskoj bila poznata budući da je posle Ivaniševića upoznala još zgodnijeg momka kojem je poklonila svoje srce. Njen dragi je Vlaho Arbulić (33). Oni su često meta paparaca, a o njihovoj ljubavi se godinama piše.

Tatjana i Vlaho upoznali su se u teretani. Tamo Vlaho provodi bar deo vremena svakog dana. Zato ga zovu „dubrovački Apolon“.

Svoje izvajano telo voli da pokazuje na Instagramu. Slikao se bez majice na najpopularnijoj pijaci u Zagrebu i tu sliku objavio.

Vlaho se bavi muzikom i manekenstvom. Završio je i fakultet. Našao je vremena i da magistrira na Fakultetu za elektrotehniku i računarstvo.

Dvanaest godina stariju Tatjanu upoznao je kao student. Pored „hemije“ koja ih je spojila, njih dvoje su našli zajednički jezik i u ljubavi prema fitnesu, manekenstvu, kao i Dubrovniku gde je Vlaho rođen. U Dubrovniku imaju još jedno porodično gnezdo. Kruna njihove devetogodišnje ljubavi je ćerkica Luce.