Hit priča iz Bijeljine. Zbog finala Mundobasketa odloženi svi radovi.

Srbija „pokvarila“ planove preduzeće „Elektro-Bijeljina“. Oko 6.000 građana u Bijeljini trebalo je u nedelju da ostane bez struje. Najavljen je redovni godišnji remont elektromreže.

Košarkaši Srbije boriće se za zlato u finalu Svetskog prvenstva protiv Nemačke. Izabranici Svetislava Pešića napravili su fantastičan uspeh. Sada žele da uzmu i trofej i obraduju milione srpskih navijača.

Sve će stati kada Bogdan Bogdanović i njegovi saigrači istrče na parket “Mall of Asia” arene u Manili. Isto će biti i uveče na finalu US Opena kad igra Novak Đoković za svoju 24 Grand slem titulu. Prenos iz Manile pratiće srpski navijači širom sveta. U Bijeljini su se pojavili problemi. Oko 6.000 ljudi u Bijeljini trebalo je da ostane u nedelju bez struje.

To bi značilo da ne mogu gledati finale iz Manile. Ipak se od planova odustalo zbog Srbije. Preduzeće „Elektro-Bijeljina“ odgodilo je ranije najavljeni remont trafo stanice. Tako će i građani Bijeljine moći da prate finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u košarci između Srbije i Njemačke.

„Zbog ogromnog interesovanja naših građana za sutrašnju utakmicu i velikog broja zahteva i molbi da se obezbedi električna energija i mogućnost gledanja direktnog prenosa, Elektro-Bijeljina će odgoditi najavljeni remont trafo stanice Bijeljina tri“, navodi se u saopštenju iz ovog preduzeća.

Iz „Elektro-Bijeljine“ navode da će na taj način omogućiti svim sugrađanima da imaju struju i da pored malih ekrana bodre srpske košarkaše. Novi termin remonta biće kasnije.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije