Ko su lepotice sa Mundobasketa koje su navijale za Srbiju?

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je na Mundobasketu srebrenu medalju. Tokom čitavog turnira košarkaši su imali dobru podršku sa tribina. Među navijačima isticale su se dve dame.

Ogrnute zastavom i sa „tetovažama“ od šminke u bojama trobojke na obrazima ove zanosne Srpkinje nisu mogle da prođu neprimećene. Svi se pitaju ko su one?

To su dve travel blogerke. Jedna je poznata široj javnosti. Ona je Jovana Kvržić, inače diplomirani farmaceut i jedna od naših najuticajnijih putopisaca. Ona svoj zanimljiv sadržaj sa putovanja redovno plasira putem društvenih mreža. Obišla je do sada 90 država i ne namerava da stane. Želja joj je da obiđe svaku zemlju na svetu.

„Posle 24 sata putovanja stigli smo na Filipine, moju 90. posećenu državu. Prva stanica, Manila, da podržimo našu košarkašku reprezentaciju koja je prošla prvi deo puta ka osvajanju medalje na ovom Svetskom prvenstvu u koji svi polažemo puno nade. Poslednju utakmica u prvom delu takmičenja smo igrali sa Južnim Sudanom i ubedljivo pobedili. Utakmica se igrala u Smart Arenata hali i zbog ogromne gužve smo zakasnili na početak, ali stigli taman kada se atmosfera zagrejala. Osim pobede, najbolji deo utakmice je bio kada je DJ puštao našu muziku“, navela je Jovana u svom postu Instagramu.

Sa Jovanom je bila njena prijateljica Milica Tasić. Milica Tasić takođe voli putovanja. Ona obožava sport, ona je ujedno i mlada mama, ali i preduzetnica koja drži frizerski salon.

Vatreno su bodrile naše „Orlove“ do samog kraja utakmice.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije